6

Välkommen till min nya blogg!

Posted by Tant Gul on 20 juli, 2011 in Vin |

Välkommen till min nya blogg. Ja, den är långt ifrån färdig och kommer säkerligen att förändras en del under den närmaste tiden. Men det är mycket att lära och nu kan jag inte tåla mig riktigt utan publicerar nu mitt första inlägg.

 

 

Här har det varit semestertider. Min son och jag har varit lediga i två veckor. Och så har vi alla tre haft en semestervecka tillsammans. Men nu i morgon är det dags för mig att gå till mitt arbete. Och min man och son får några veckor ledigt tillsammans. Ja och så går jag på semester igen och så….ja ni som har eller har haft barn känner säker igen det här. Allt detta hoppande eller lappande mellan semester och arbete beror ju på att sonen ska få ha så lång ledig sommar som möjligt.

Vi, jag har haft en jättehärlig ledighet. Vi har varit hemma mycket. Ja, jag hade förstås tänkt mig två härliga veckor tillsammans med sonen. Några kortare resor, ta med oss frukost ner till sjön osv. Ungefär som vi hade det förra sommaren, precis när vi hade flyttat in i vårt hus. Men det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Sonen har fått vänner i husen längst vår lilla gata. Och de har också, till och från, varit hemma de här veckorna. Och som de har lekt. Från morgon till kväll. Hemma hos oss, hemma hos någon av kompisarna, ute i våra trädgårdar. Fantasin och kreativiteten har flödat. Sonen har knappt haft tid med varken frukost eller middag. Innan jag har börjat äta har han ätit färdigt och rusat iväg till kompisen/arna. Och jag har fått inta våra måltider för mig själv. Jag klagar dock inte. Att få se sonen så lycklig och ivrig varje morgon när han vaknar. Och att få de mycket trötta men så nöjda kramarna på kvällen är ju förstås värt det. Och jag har verkligen inte lidit jag heller. Nä jösses! Egen tid. Flera timmar i sträck. Jag har vilat, försökt få till nya bloggen, tränat, lyssnat massor på radion (utan att bli avbryten), läst dagstidningen från början till slut och fixat i trädgården. Men nu är det dags att gå i väg till en annan verklighet.

Ett vintips! ska ni  få innan jag slutar. Det handlar om ett av de exklusivaste rosévinerna som finns inne på systembolaget just nu.Ett strålande gott vin.För er som har provat Domaine de Collavery (se inlägg om roséviner i min första blogg:ommatochvin.blogspot.com) så påminner det här vinet mycket om det, men det är mer nyanserat och finstämt. Dyrt? Javisst. Men visst måste man unna sig det också någon gång i bland.          

Tant Gul  :-)

 

 

Etiketter:

6 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Why ask?

Copyright © 2011-2018 Välkommen till Tant Gul! All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.3, from BuyNowShop.com.


Hit Counter provided by Seo Packages