Om Tant Gul

17

Välkommen till min blogg. Jag bor tillsammans med min man, vår son (8 år) och våra katter i ett hus strax utanför Stockholm. Köket är en central plats i vårat hem. Här umgås jag med min familj och med våra vänner. Vi lagar god mat, äter god mat och samtalar om, ja varför inte, god mat. Vår strävan är att laga så hälsosam mat som möjligt men utifrån ett sunt förhållningssätt.

 

I min blogg vill jag inspirera genom att dela med mig av bilder och recept på en del av den maten som vi lagar, och tipsa om goda viner.

Varför Tant  Gul?

Det har faktiskt inte något med mittt gula hår att göra utan är förstås inspirerat av Elsa Bekskows böcker om Tant grön, Tant Brun och Tant Gredelin. Min tanke var  att jag skulle använda någon av tanterna i min bloggtitel men när jag började titta på vad de olika tanterna representerade så kände jag mig inte alls bekväm med någon av dem. Jag förklarade mitt problem för min man. En dag så föreslog han att jag skulle titta på traditionell färgsymbolik. Hans uppfattning är att jag representerar  färgen gul som förknippas med glädje, upplysning, kreativitet, tankeklarhet, intelligens, optimism, intellekt, energi och ja faktiskt ofta med mat. Och vem kan väl stå emot en sådan kärleksförklaring. Jag hoppas att jag kan förmedla lite av mina gula sidor i min blogg.

Tant Gul  :-)

17 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Why ask?

Copyright © 2011-2018 Välkommen till Tant Gul! All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.3, from BuyNowShop.com.


Hit Counter provided by Seo Packages